За въпроси и поръчки:
0897 854 574

Меню
Меню

Качествени стелки на топ цени за твоят Mercedes-Benz

Стелки за Mercedes-Benz C-class


Стелки за Mercedes-Benz E-class


За други модели Mercedes изберете от филтъра долу


Стелки Мерцедес - практичното и елегантно решение за вашия автомобил

Стелки Мерцедес - общ преглед

 

Стелки Мерцедес са ефективно средство за задържане на замърсяванията от обувките, които се вкарват в купето на автомобила. Те защитават оригиналното покритие от изцапване, намокряне и увреждане, което ви спестява много неприятни ситуации.

Стелките Мерцедес се произвеждат специално за моделите автомобили на немската марка Мерцедес-Бенц. Предлага се пълна гама от този тип аксесоари, които да отговорят на нуждите, визията и желанията на всеки собственик на първокласното превозно средство.

Стелките Мерцедес са изключително лесни за почистване и поддръжка. Можете просто да ги изтупате, за да паднат боклуците, можете да ги почистите с прахосмукачка или само да ги изплакнете с вода.

Освен практично средство за защита, стелките Мерцедес са неразделен аксесоар от стилната и елегантна визия на превозното средство. Те правят вътрешния интериорен дизайн много по-красив и модерен.

Гумените и мокетните стелки Мерцедес са чудесна възможност да съчетаете полезното с приятното и стилното. И двата варианта осигуряват много предимства за автомобила, комфорт за пътуващите и гарантират изтънчена визия на купето. Стелките Мерцедес са най-добрият и изискан начин да поддържате чистотата в своята кола.

Стелки Мерцедес - основно предназначение

Стелки Мерцедес 1
Стелки Мерцедес - Вземете от нас!

Стелките Мерцедес поддържат интериора автомобила без замърсявания и влага. Някои процеси могат да причинят корозия или да оставят постоянен отпечатък, така че е разумно да поставите стелки Мерцедес на пода на своята кола. Това е разумно, ефективно и бюджетно решение, което ще Ви спести много главоболия и ще гарантира приятен комфорт.

Стелките Мерцедес са много ефективен при улавяне на мръсотия, влага и други частици, които могат повредят пода на превозното средство. Тяхната трайност и удобна поддръжка ги правят изключително практично и гъвкаво решение, което ще внесе и значителна доза уют и стил в интериора на цялото купе.

Постоянният контакт на обувките и триенето, което се предизвиква също не са малко предизвикателство за подовата настилка на автомобила. Способността на стелките Мерцедес да издържат на интензивна употреба е наистина незаменимо предимство.

Гумени стелки Мерцедес

Един от най-популярните варианти за защита на пода на автомобила, това са стелките Мерцедес. Те могат да бъдат предни или задни и са идеални за условия, в които вали дъжд или сняг, както и когато сте на почивка в гората или на морето. Материалът, от който се изработват гумените стелки Мерцедес е много издръжлив и устойчив на вода или влага, което прави добър избор за подобни условия. В същото време те улавят мръсотията, без да й позволяват да се разнесе и да изцапа оригиналната настилка на пода.

Гумените стелки Мерцедес се почистват изключително лесно и им трябва много малко време, за да изсъхнат.

Предлагат се в две разновидности - универсални и специфични.

Мокетни стелки Мерцедес

Стелки Мерцедес 2
Стелки Мерцедес - Качество и достъпност!

Мокетните стелки Мерцедес са елегантен аксесоар за купето на автомобила. По-луксозните марки автомобили като Mercedes предпочитат именно този вариант за защита, защото освен протекция те създават неповторимо уникална атмосфера на уют и великолепие.

Мокетните стелки Мерцедес са лесни за обслужване и поддръжка. Те изсъхват много бързо, когато се намокрят, могат да се перат в пералня и да се почистват с прахосмукачка.

Стелките Мерцедес, изработени от висококачествен текстил също се делят на универсални и специфични.

Специфичните мокетни стелки Мерцедес са произведени по специални стандарти, съобразени с конкретната форма и размер на подовото пространство на автомобила, за да могат перфектно да паснат. Тези стелки Мерцедес прилепват плътно към пода. Това осигурява отлична сигурност, без опасност от нагъване, набиране или плъзгане, което е голям плюс при шофиране.

Мокетните стелки Мерцедес могат да бъдат съответно предни или задни, като се предлагат и комбинирани комплекти.

Те се произвеждат от специално селектирани влакна, които се отличават с изключителна здравина и трудно се износват. Мокетните стелки Мерцедес обикновено са водоустойчиви, не допускат преминаването на влага и не задържат неприятни миризми.

Този тип стелки Мерцедес са особено подходящи за есента и пролетта, защото влагата се попива от тях, а салонът остава напълно чист и сух.

Стелки Мерцедес и техния дълъг експлоатационен живот

Важен фактор при избора на стелки Мерцедес е техният експлоатационен живот. Това се определя от тяхното качество, издръжливост и еластичност. Стелките Мерцедес трябва да притежават необходимите свойства да задържат прах, течности и кал, да бъдат здрави и да не съдържат токсични компоненти.

Некачествените стелки Мерцедес, произведени от некачествени материали имат покритие, което лесно се изхабява и дори накъсва бързо, независимо от това, че аксесоарите са закупени в ново състояние.

Ефективността на стелките Мерцедес се определя и от възможността за тяхната лесна поддръжка, което е важна предпоставка и за техния дълъг живот. Това означава, че използваните материали трябва да могат да бъдат почиствани многократно, без това да влияе върху тяхната цялост и общи характеристики. Стелките Мерцедес, които имат гаранция за качество, могат да бъдат обилно поливани с вода, да бъдат третирани с почистващи препарати, да бъдат почиствани с прохосмукачка и т.н., без това да им отразява негативно въздействие.

Стелки Мерцедес от xAUTO.BG

Стелки Мерцедес 3
Стелки Мерцедес - Купете от нас!

Стелките Мерцедес са изработени висококачествени материал, които са водоустойчиви и имат висок праг полезност дори при излагане на различни температурни амплитуди, както през топлите, така и през студените месеци. Те директно се поставят върху пода на автомобила или в багажното отделение. Стелките Мерцедес от xAUTO.BG имат 100% гаранция за качество и дълъг експлоатационен живот.

Можете да ги поддържате изключително лесно, употребата на препарати за почистване се налага само при екстремни замърсявания, след което са като нови.

Независимо дали ще транспортирате някакъв товар или основното предназначение на автомобила е за пътувания, стелките Мерцедес ще Ви осигурят редица предимства.

Тяхната дебелина, еластичност и изработка са важна предпоставка за ефективността и надеждността. Стелките Мерцедес, които ще откриете в нашия онлайн магазин, са специално проектирани, за да Ви осигурят максимална сигурност и комфорт в дългосрочен план.

Можете да разгледате нашите предложения в сайта ни или да заповядате на място в магазина ни.

На ваше разположение сме да ви помогнем с информация за всичко, което ви интересува във връзка със стелките Мерцедес или други автоаксесоари.

Стелки Мерцедес - лесна навигация и търсене в нашия сайт

След като влезете в основната категория “Стелки” на нашия сайт, за по-голямо удобство, можете да използвате филтъра на нашия сайт, от където да изберете Стелки - Мерцедес (Mercedes-Benz), а после може да селектирате и конкретния модел на автомобила. Така ще виждате само резултатите за Стелки Мерцедес, които ви интересуват.

Стелки Мерцедес - общ преглед

Стелки Мерцедес - основно предназначение

Гумени стелки Мерцедес

Мокетни стелки Мерцедес

Стелки Мерцедес и техния дълъг експлоатационен живот

Стелки Мерцедес от xAUTO.BG

Стелки Мерцедес - лесна навигация и търсене в нашия сайт

 

 

xAUTO.BG използва „Бисквитки“. Виж повече на политика за поверителност и политика за Бисквитки.